Nordeus otvorio svoju poslovnu zgradu

 Jedna od najuspešnijih srpskih gejming i tech kompanija otvorila svoju poslovnu zgradu.

Na uglu Bulevara Milutina Milankovića i Bulevara umetnosti u Beogradu otvorena je poslovna zgrada, čiji je vlasnik Nordeus, jedna od najuspešnijih srpskih gejming i tech kompanija. Prostor od 6.000 metara kvadratnih deliće 170 zaposlenih iz 22 zemlje. Kako kažu u kompaniji, ovo je do sada najveće ulaganje za dobrobit zaposlenih. 

Ovo novo beogradsko zdanje ima sedam spratova i tri podzemna nivoa za parking. Prostor je planiran za maksimalno 250 osoba. Ovde se nalaze 52 kancelarije, 18 sala za sastanke i auditorijum koji može da primi više od 200 ljudi. Tu su i studio za audio i video produkciju, biblioteka i izolovane radne sobe. Svim zaposlenima na raspolaganju su i veliki restoran, sportski bar, gejming soba, fitnes prostor sa tuševima.

“Uvek smo verovali da naša kultura i naši ljudi predstavljaju glavnu prednost u ovoj vrlo kompetetivnoj industriji. Najbitniji deo strategije Nordeusa je da investiramo u ljude. Kreirajući ovaj prostor, stvorili smo inspirativno okruženje koje pruža velike mogućnosti našim zaposlenima da razvijaju svoje veštine, budu uspešni i stvaraju igre koje će biti među najboljim na svetu”, kaže menadžer Ivana Paunović.

Poseban deo zgrade namenjen je deci zaposlenih, a sve je pristupačno i za osobe sa invaliditetom. Zgrada je “pametna”, pa prepoznaje potrebe zaposlenih i prilagođava osvetljenje i temperaturu trenutnim uslovima. 

Izvor i foto: Netokracija

Prijava na newsletter

Pročitajte još: